top of page

THE CURLYBOX

Think outside of the box want een krullenkapper maakt wel degelijk verschil! Gun jezelf jouw droomkrullen en maak vandaag nog een afspraak in de leukste salon van Helmond.

Naast een entertainment bedrijf runt Sansika ook krullenkapsalon in het centrum van Helmond:

Markt 49, 5701RJ, Helmond.

Wil je jouw krullen op de juiste manier laten knippen, in model laten brengen en ben je opzoek naar het passend advies? Dan ben je bij The Curlybox aan het juiste adres! Tijdens de knip behandeling worden jouw krullen voor én indien nodig na de behandeling geknipt. Dit doen wij door de DKC/GC Cut techniek te gebruiken in combinatie met kniptechnieken zoals de Deva-, Rëzo- en Curl by Curl Cut. Vervolgens gaan we je krullen wassen, uiteraard met aangepaste producten voor jouw haartype.

Hierna volgt de haaranalyse en kijken we wat jouw haar nodig heeft voor de perfecte verzorging en styling. Vervolgens worden jouw krullen met behulp van een diffuser gedroogd. Bij ons in de salon krijg je als afsluiter uiteraard product- en gebruiksadvies. Dit product- en gebruiksadvies is geheel persoonlijk en op maat samengesteld voor jouw haartype. Let op! Voor deze behandeling vragen we je met schoon en uitgekamd haar naar de afspraak te komen.

Nog niet toe aan een knipbeurt maar wil je wel je haar in model brengen en extra advies? Maak dan een Wash & Go Styling afspraak. 

Hebben jouw krullen afgezien door overmatige hittestyling, blonderen, verven, relaxen, permanent of zonlicht? Revive ze met onze Get Your Curls Back behandeling! Deze unieke, hoogwaardige behandeling met instant resultaat draait de schade terug en geeft jouw krullen de kans om weer te shinen. De Get Your Curls Back Treatment begint met een proteïne behandeling om de proteïnevezels in je haar te herstellen. Dit doen we met de GET CURLY 100% GECONCENTREERDE PROTEÏNE. Tijdens de behandeling gaan we precies bepalen wat jouw haar wel of niet nodig heeft. Soms is het beter om niet met verzwarende ingrediënten te werken, soms heeft het haar juist extra voeding nodig. Bijvoorbeeld dor middel van een intensieve Scalp- en Hair treatment, waarbij we gebruik maken van onze Mist Machine. Deze unieke mist opent de haarschubben en zorgt zo voor een diepere penetratie van de actieve werkstoffen, wat weer resulteert in een sterke kruldefinitie. Vervolgens wassen we jouw curly lokken, uiteraard met aangepaste producten voor jouw haartype. Tijdens de haaranalyse zal onze krullenkapster verder bepalen wat jouw haar nodig heeft om de perfecte verzorging en styling te garanderen. Vervolgens worden jouw krullen met behulp van een diffuser gedroogd tot in de perfectie! Bij deze behandeling is het optioneel ook mogelijk om je haar te laten knippen. 

Maak vandaag nog je afspraak en gun jezelf jouw droomkrullen!

Let op! Mocht je de afspraak willen verzetten dan is dit kosteloos mogelijk. Doe dit minstens 24 uur vóór de geplande afspraak anders gaat de aanbetaling helaas verloren. Mocht je de afspraak volledig willen annuleren dan betalen wij geen aanbetaling terug.

Check The Curlybox instagram of maak direct een afspraak!

The Curlybox is alleen bereikbaar via whatsapp, 
+31402291882 of klik op het icoontje om een chat te starten.

bottom of page