top of page

THE CURLYBOX

Think outside of the box want een krullenkapper maakt wel degelijk verschil! Gun jezelf jouw droomkrullen en maak vandaag nog een afspraak in de leukste salon van Helmond.

Naast een entertainment bedrijf runnen Sansika en Eva nu ook krullenkapsalon in het centrum van Helmond. The Talentbox en The Curlybox zijn gevestigd op dezelfde locatie; Markt 49, 5701RJ, Helmond.

Wil je jouw krullen op de juiste manier laten knippen, in model laten brengen en ben je opzoek naar het passend advies? Dan ben je bij The Curlybox aan het juiste adres! Tijdens de knip behandeling worden jouw krullen voor én indien nodig na de behandeling geknipt. Dit doen wij door de DKC/GC Cut techniek te gebruiken in combinatie met kniptechnieken zoals de Deva-, Rëzo- en Curl by Curl Cut. Vervolgens gaan we je krullen wassen, uiteraard met aangepaste producten voor jouw haartype.

Hierna volgt de haaranalyse en kijken we wat jouw haar nodig heeft voor de perfecte verzorging en styling. Vervolgens worden jouw krullen met behulp van een diffuser gedroogd. Bij ons in de salon krijg je als afsluiter uiteraard product- en gebruiksadvies. Dit product- en gebruiksadvies is geheel persoonlijk en op maat samengesteld voor jouw haartype. Let op! Voor deze behandeling vragen we je met schoon en uitgekamd haar naar de afspraak te komen.

Nog niet toe aan een knipbeurt maar wil je wel je haar in model brengen en extra advies? Maak dan een Wash & Go Styling afspraak. 

Maak vandaag nog je afspraak en gun jezelf jouw droomkrullen!

Let op! Mocht je de afspraak willen verzetten dan is dit kosteloos mogelijk. Doe dit minstens 24 uur vóór de geplande afspraak anders gaat de aanbetaling helaas verloren. Mocht je de afspraak volledig willen annuleren dan betalen wij geen aanbetaling terug.

                             Check The Curlybox instagram of maak direct een afspraak!

bottom of page